maandag 14 juli 2008

Wachten, wachten, wachten.

Met de offerte van het houtskelet is het startsein gegeven. Maar ondertussen kunnen we niet veel doen. Het is wachten op de bouwvergunning, wachten op de aansluiting van de elektriciteit, en wachten tot het bouwverlof gedaan is.
Met het lange weekend van 21 juli en de leuke bezigheden die daarmee gepaard gaan, weegt het wachten eventjes wat minder zwaar.
Tijdens ons bezoek aan de bank had ik nog telefoon gekregen van Eandis omdat ze willen weten of onze bouwgrond zonder nummer wel herkenbaar is. En of we hen willen contacteren als dat niet zo is. Want volgende week gaan ze ter plaatse een kijkje nemen om een offerte op te maken. Die mogen we volgens hen volgende week verwachten. Dat is goed nieuws, want dan kunnen we meteen een afspraak maken voor de definitieve aansluiting. Wellicht gaat het nog lukken voor 18 augustus.

Om ons bezig te houden, maken we een lijstje met adressen waar we onze dakpannen in bruin en antraciet op een echt dak kunnen bekijken. We vinden een (zeldzaam) adres van een huis met bruine pannen dat dicht bij antracieten exemplaren ligt en pinnen die op een googlemap. Nu nog even uitvissen wanneer we daar eens heen kunnen.

De definitieve bouwplannen zijn in Sketchup herwerkt. Met een behoorlijk - zij het voorlopig - resultaat...
1 opmerking:

Mme Zsazsa zei

Geweldig, lijkt gigantisch groot.