maandag 21 juli 2008

Bouwverlof .

Het besef dat ons na het bouwverlof een drukke tijd wacht, begint stilaan door te dringen. De bomen en het ergste onkruid op onze bouwgrond hebben we al een tijdje geleden opgeruimd, maar dat onkruid begint opnieuw te schieten. We vragen ons angstvallig af of de sondering al is uitgevoerd. Anders kunnen we opnieuw gaan kappen om het terrein toegankelijk te maken. We hebben nog geen verslag ontvangen, maar dat kan naar de architect gestuurd zijn. Die geniet ondertussen van zijn wellicht welverdiende vakantie. Van mij mag hij.

Pixie vraagt zich voortdurend af of alles wel goed komt. Arq heeft het volste vertrouwen in Peter Vos. Hij heeft voorgesteld om na het bouwverlof, wanneer onze bouwvergunning er werkelijk is, de grondwerken en funderingen uit te voeren zodat we tegen 18 augustus klaar zijn voor de aannemer. Volgende week maandag, 28 juli zal ik hem contacteren om er zo snel mogelijk aan te beginnen. We hebben nog drie weken, dat moet dan wel lukken.

Ondertussen hebben we die bouwvergunning nog altijd niet. Moeten we ons zorgen beginnen maken? Ach, we zien wel. Als Eandis maar werk maakt van die studie van onze bouwgrond en snel met een offerte komt. Want daar hangt veel van af. We moeten trouwens die wachtbuizen nog voorzien en een werfkast en dat soort gedoe.

Woeah.

Geen opmerkingen: