woensdag 12 augustus 2009

Badkamer en keuken installeren.

Gisteren hebben we nog een stuk ronde muur afgewerkt in een van de slaapkamers. Daarna hebben we de muren van de keuken en eethoek nog een laatste keer gesponst met leem. Die muren zien er nu echt uit zoals we het gedroomd hadden.
Vandaag kunnen we dan eindelijk onze wastafel installeren. Bompi heeft volgens onze aanwijzingen een eenvoudig meubel gefabriceerd met twee waskommen. En hij is zo goed geweest om alles te komen installeren. Zo kunnen wij ons concentreren op de keuken.

We hebben plaats zat om alles uit te pakken en de meubels rustig in elkaar te knutselen. Met de nodige handleidingen gaat het goed vooruit. Tot we iets na de middag ontdekken dat de kast voor de gootsteen - een toonzaalmodel - niet volledig is. De verbindingslat voor de achterzijde is blijkbaar niet mee ingepakt. Na een telefoontje naar Habitat blijkt het ontbrekende stuk terecht. Na flink aandringen - zeg maar boos worden - krijgen we het voor elkaar dat de ontbrekende stukken morgen geleverd worden. Al lijkt het echt niet van harte. Waar is de tijd dat de klant nog koning was?

Tussen de bedrijven door wordt de muur van het toilet behangen met 'vintage' behangpapier. Ook de stopcontacten krijgen hun definitieve afdekplaatjes. Zo is het belangrijkste toch klaar voor de grote verhuis.

1 opmerking:

Unknown zei

Hey Wim,

Ziet er allemaal geweldig uit.
Vooral de geschilderde muren vind ik zeer geslaagd en die houten vloer mag er ook best wezen. Ik hoop dat de verhuis loopt als gepland.

Gr, David