maandag 10 augustus 2009

Vloer vernissen.

Het is ons gelukt de planken vloer te plaatsen! Het is nog een huzarenstukje geworden omdat de helper op zaterdag te veel hoofdpijn had om verder te kunnen werken. Dan hebben we maar laat doorgewerkt. Gisteren ging het gelukkig vlot en konden we de vloer leggen tot waar de dressing moet komen. Dat is fantastisch want zo kunnen we de keuken en de badkamer deze week nog installeren voor we vrijdag verhuizen. En hebben we meteen plaats genoeg om onze meubels te plaatsen en het hier een beetje gezellig in te richten. De slaapkamers doen we later wel een keertje.

Zaterdag hebben we geïnformeerd naar onze vernis en die was ondertussen beschikbaar. Die zijn we dan meteen gaan halen zodat we vandaag al een eerste laag kunnen zetten. We wachten daarmee op de levering van de keukenmeubels. Die staat in de voormiddag op de agenda. In afwachting werken we verder aan de buitenriolering. Dan kunnen we de sanitaire installatie volgende week tenminste gebruiken. Na de regenwaterput sluiten we vandaag de septische tank aan. Dat is dan meteen een zorg minder. De afvoer van wastafels en gootsteen hoeft wat ons betreft niet per se deze week al op de riolering aangesloten te worden. Al zou dat wel prettig zijn. Maar we hebben andere prioriteiten.

De levering van de keuken verloopt zoals gepland, afgezien van het feit dat we nog even bij de bank geld moeten afhalen. Ze hadden ons wel gezegd dat we met visa kunnen betalen, maar we waren even vergeten dat het om een groot bedrag gaat, dat onze limiet ver overschrijdt. We kopen niet elke maand een keuken!

Als alles betaald is, beginnen we aan de vernis. Dat gaat goed vooruit met een roller op een steel. 's Avonds laat volgt de tweede laag zodat we woensdag aan keuken en badkamer kunnen werken. Het zal geen kwestie zijn van wanneer alles klaar is, we zullen moeten kiezen wat we zeker klaar willen hebben. Dat we de eerste dagen in ons nieuwe huis zullen moeten kamperen staat al langer vast.
1 opmerking:

Anoniem zei

Sirokу vyber tоѵаru na eshope ωww.

korox.sk v kategoriі diar , diare 2013, napriκlaԁ Dіar Venetіa Manageг moԁry
170x240 mm, ԁіar , diаre 2013 Vеnetia Manager zеleny 170x240 mm.
Also visit my weblog - diar , diare 2013,