donderdag 20 augustus 2009

Dressing.

We wonen bijna een week in Casa Pixie. Met het prachtige weer blijft dat heerlijke vakantiegevoel hangen. In het weekend hebben we nog wat meubels op hun juiste plek gezet en al een pak dozen uitgepakt. Zo wordt het stilaan wat overzichtelijker. We hebben voorlopig nog geen bad of douche. We wassen ons dan maar aan de wastafel en douchen wanneer we bij onze ouders zijn. En ja, zelfs onze was hebben we al een keertje meegenomen. We kunnen nu eenmaal niet alles tegelijk installeren en afwerken. De toiletten zijn ondertussen wel aangesloten op de riolering. Het campingtoilet kan dus eindelijk opgeborgen worden. De gootsteen kunnen we nu ook gebruiken. En de vaatwasser uiteraard.
Dinsdag hebben we onze dressingkasten opgehaald bij Ikea. We zijn twee dagen zoet geweest om die in elkaar te knutselen en vakkundig op te vullen. Stilaan krijgt alles wel een geschikte plek toegewezen. Zo kunnen we weldra nog wat extra spullen uit het oude huis naar hier overbrengen.

De oorspronkelijke plannen om deze week nog wat extra tijd met de kinderen te spenderen zijn niet echt doorgegaan. Maar ze vinden het hier zo leuk dat ze dat niet echt erg vinden. Ze amuseren zich hier fantastisch in de tuin - zelfs al is die nog lang niet in orde. De rioleringsbuizen en de houten blokken die nog her en der verspreid liggen, blijken uitstekend speelgoed. Daar worden waterparcours en telefoonbuizenstelsels mee gebouwd dat het een lieve lust is.

Morgen wordt eindelijk onze koelkast geleverd en dat wordt tijd. Een week leven op pizza, frieten en chinees kan nog net, langer hoeft dat echt niet te duren.


Geen opmerkingen: