woensdag 4 maart 2009

Mysterie.

Ons boormachientje van vijftien jaar oud is verdwenen.
We waren een beetje nonchalant de laatste tijd en hadden het apparaat op de werf laten liggen. Nu we verder willen werken, kunnen we de boor niet vinden. We zoeken een tijdje tussen ander gerief en zelfs tussen het stro, maar we vinden niets. We zoeken zelfs in de auto en thuis verder - misschien hadden we het toch meegenomen? - zonder resultaat.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat iemand het gestolen heeft, want de koffer met verschillende hout- en steenboren en bits ligt er nog. Een dief zou dat ook wel meegenomen hebben. Maar toch, met het snoer erbij kan het niet zomaar ergens onzichtbaar tussen gesukkeld zijn. Enige verklaring die we kunnen bedenken is dat een flauwe plezante ons een ongewenst bezoekje heeft gebracht en het leuk vond om onze boor mee te pikken. Wij vinden dat niet zo leuk.

We besluiten alvast onze nonchalance op te bergen en nemen voortaan al ons gereedschap zorgvuldig terug mee. We ruimen de werf nu nog beter op zodat we in de gaten kunnen houden of onze mysterieuze bezoeker nog langs komt.

Geen opmerkingen: