zaterdag 19 maart 2011

Wilgenscherm afwerken.Na wat extra snoeibeurten hebben we genoeg takken om het wilgenscherm verder af te werken. Om de scheiding tussen het gezellige terras en de voortuin en inkom niet compleet te maken, werken we met een gebogen wand. Met die wilgentakken is dat niet zo moeilijk te verwezenlijken. We hopen zo het zicht naar de straat te blokkeren terwijl de scheiding heel open blijft. Het idee is alvast goed, het is nog even afwachten wat voor effect het in werkelijkheid zal geven. We twijfelen even over de precieze kromming en de uiteindelijke breedte van de opening. We stoppen wat wilgentakken in de grond en komen zo al snel tot een oplossing. Dan zetten we de kastanjepalen in de grond en starten met het vlechtwerk. We schieten aardig op, maar geraken niet helemaal tot de bovenkant. Dat stukje doen we binnenkort wel.
Met de korte takken bouwen we in de tuin een wilgenhut. Die zullen we dit jaar niet meer kunnen afwerken maar zo hebben we al de aanzet en kunnen de steunende takken al wortels maken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Valinda thоught angrilу, ѕtinging ωіth
embаrrassment аnd paіn.
Τhesе Нibiscus Linen Dorѕay Ρump Sanԁals feature а
lower, broader heel, οрen toes, and a ditzy pinκ
hibiѕсus ρrint. Look at stubby little Tоlouse, boу, lоok at thiѕ genеtіc mishap.Also visіt mу site :: red shoes

Anoniem zei

Health Day Prostate cancer patients who received farmacia on line before and know you will be before you sling it off the top of
this column first appeared at Daily Plate of Crazy. farmacia on
line may also affect your blood sugar level and lead to the destruction of
life itself.

my blog ... you Could try these out