vrijdag 15 mei 2009

Tweede bod, verkocht.

’s Avonds krijgen we een hoger bod van M. Het is hun uiterste prijs met de veronderstelling dat de keukentoestellen en de vaste verlichting blijven hangen. We leggen het nieuwe bod voor aan N. die meteen een hoger bod klaar heeft. Wij kunnen met dit bod akkoord gaan zodat we de koop meteen bezegelen. We maken ineens een afspraak om zondag alles op papier te zetten en volgende week de notarissen aan het werk te zetten om alles een officiëler karakter te geven.

Het is onwaarschijnlijk hoe snel het kan gaan. Even flitst het idee door ons hoofd dat we misschien meer hadden kunnen vragen. Dan had het vast ook veel langer geduurd om een koper te vinden. En dat zou ons niet goed uitkomen. Uiteindelijk vinden we de prijs best correct en kunnen we met dit bedrag ons project gemakkelijk uitvoeren. Wellicht staat het geluk gewoon aan onze kant. We zijn dus heel tevreden.

Er valt een zware last van onze schouders. Het is gedaan met bezoekers en kijkers. We hoeven het huis niet langer netjes te houden. En wat belangrijker is, we kunnen stilaan beginnen met spullen in te pakken voor de verhuis.

Geen opmerkingen: