zaterdag 2 mei 2009

Huis te koop.

De voorbije week hebben we onze huidige huis wat aan kant gebracht, want het wordt tijd om ons herenhuis in de stad te koop te zetten. We zijn nog altijd van plan om in augustus te verhuizen. Het zal afwachten zijn of we ons huis vlot verkocht krijgen. We hebben als echte doe-het-zelvers besloten om ons huis zelf te verkopen. Dat lijkt ons veel logischer vermits we er toch nog wonen. We zullen hoe dan ook last hebben van bezoekers, dan hoeft daar niet nog eens een makelaar bij te komen.

Tegen de avond begint het spannend te worden. We maken eerst een selectie uit de foto’s van ons huis. Een goede tip is om niet de voorgevel maar de mooiste kamer als lokfoto te gebruiken. Dat valt op en geeft meteen een goede indruk. Die foto is vlug gekozen. En de rest valt snel in de plooi. Dan kunnen we een zoekertje maken op Immoweb en vullen er alle nodige gegevens in. Het lastigste is het wervende tekstje met de beschrijving van het pand. In maximum 256 tekens moet je het belangrijkste zien te vermelden. Na wat knip en plakwerk is het voor elkaar:
Zeer ruime en verzorgde herenwoning. Met authentieke elementen zoals originele mouluren en houten vloeren. Gezellige woonkamer, modern ingerichte keuken, handige wasplaats, badkamer met douche en wastafel, luxueuze badkamer met antiek ligbad (op leeuwenpoten) en dubbele wastafel, 4 slaapkamers, bureau, atelier, ruime zolder, ruime kelder, verzorgde tuin. Gelegen in een gezellige straat met bloeiend buurtleven. Vlakbij het Oude Badhuis én op wandelafstand van het nieuwe park Spoor Noord!


Nu wachten op kopers...


2 opmerkingen:

Anoniem zei

zo dan hebben we dien boven ook ns gezien...;
groetjes,
Lieve

Pixie zei

Hihi.