zaterdag 6 november 2010

Dressingdeur.

Nu we eindelijk deuren hebben voor de bergruimte en het toilet, lijkt dat gordijn voor de dressing plots veel minder leuk. Vooral omdat de dressing bij de inkom ligt. We hadden al lang een idee wat we daar willen doen, maar we moesten nog wel het nodige materiaal vinden. Enkele weken geleden hebben we eindelijk op internet een mooi kralengordijn gevonden. Klein probleempje, dat is niet te vinden in België, wel in Nederland. Maar de transportkosten wegen nogal zwaar vanwege het gewicht. Gelukkig kan het gratis geleverd worden in een aantal winkels in Nederland. Na wat zoeken vinden we een winkel dicht bij de grens.
Na een uitstapje naar onze noorderburen, hangt het glazen kralengordijn nu voor onze dressing. Omdat de oorspronkelijke deuropening wat hoger was dan het gordijn moeten we weer eens improviseren. Om het gat boven het gordijn te camoufleren zagen we een houten paneel in een oosterse vorm. Met een fris kleurtje erop zijn we klaar. We zijn (alweer) heel tevreden met het resultaat.
Het is waar dat het veel tijd vergt om (zo goed als) alles zelf te doen. Het grote voordeel blijft voor ons dat daardoor elke maand ons huis net iets mooier en gezelliger wordt. We hebben telkens iets om naar uit te kijken. Het geeft ons ook de tijd om naar leuke, persoonlijke en originele decoratieve elementen op zoek te gaan. Dat zoeken zelf is al een plezier op zich.


1 opmerking:

Anoniem zei

Tof gevonden! Zier er zeer duizend-en-een-nacht uit!