dinsdag 25 september 2007

Bouwgrond. Check!

Na lang zoeken hebben (ja hoor U leest het goed) we een bouwgrond gekocht. De compromis is getekend, dus we denken dat er nu niets mis meer kan gaan ;-)

Vanmorgen zijn we in het immo-kantoor de compromis gaan tekenen. De afspraak was om 10u30 in het kantoor. Toen we daar aankwamen (10 minuten te vroeg) zei de mevrouw: "Ze zitten al allemaal op jullie te wachten, ze waren véél te vroeg". Wat troffen we aan: drie broers en "moeder" was er ook bij.
Maar zo'n lieve mensen. We kregen het verhaal dat "vader" overleden was en dat vroeger "Mieke" op de grond heel haar leven had gewoond in een betonnen bouwsel. Ze was blijkbaar een heel bekend figuur in H. Lokale folklore dus. En dat het daar goed wonen was in H. en dat het rustig was en toch vlakbij het dorp. We wilden nog zeggen: "We hebben al gekocht hoor, extra reclame hoeft niet". Maar het waren gewoon lieverds, die broers.

Enfin, rest nog te zeggen dat C (die erbij was) haar voorbeeldig gedragen heeft. "Oooooh, wat een lief en braaf kindje". En dat W toch een paar uur in een "woehoe" stemming was ;-)

En nu foto's!7 opmerkingen:

Mme Zsazsa zei

Whoehoe!

Silvie zei

proficiat!

Anoniem zei

keidikke proficiat...
nu kan de pret beginnen ;)
C+++ en zijn 8 billekens

een handvol zei

Ziet er echt een heel mooi stuk uit.
proficiat en veel goede moed bij het bouwen ;).

Anoniem zei

Dat ziet er goed uit, he! Dikke proficiat, hoor!

Evelien zei

VAn harte proficiat!
nu begint het avontuur echt!

Anoniem zei

Fijijiijijn zo, laat de strobalen aanrukken!